/Projects/Bewley-House001

/Projects/Interior-Bewley-Reception

/Projects/Bewley-Refurb

/Projects/Bewley3

Office Refurbishment Project

Location

Bewley House, Chippenham

Acquired 2000

Size: 21,485 sq ft

Challenge

  • Outdated 1960s office block
  • Former Council offices
  • Deteriorated external fabric and cladding
  • Densely partitioned accommodation
  • Designed for single occupancy

Strategy

  • Extensive internal and external refurbishment
  • New cladding to front elevation
  • Re-roofing with additional insulation
  • Construction of new reception to enable multiple letting
  • Separation and metering of all services on floor by floor basis
  • Energy efficiency measures installed
  • Voltage optimisation 
  • Solar dimmed low energy lighting
  • Solar reflective window film
  • Building management system with remote monitoring/controls
  • Destratification fans
  • Multi-let to four occupiers